Reaksi Fazura Bila Jumpa Kawan Baik Perempuan Fattah Amin, Memang Cantik Orangnya!


Reaksi Fazura Bila Jumpa Kawan Baik Perempuan Fattah Amin | Miss Vir perasan yang sejak dulu Fattah Amin jarang kongsikan gambar wanita yang rapat dengannya. 

Mungkin sebab bila Fattah Amin pernah kongsikan satu gambar bersama seorang perempuan, ramai yang buat spekulasi Fattah Amin mempunyai hubungan istimewa.

Tetapi ini lebih menarik kerana ini kali pertama Fazura berjumpa dengan satu-satunya rakan baik perempuan Fattah Amin di Majlis Resepsi mereka. Lagi-lagi perempuan tersebut adalah sangat cantik.

Dalam video tersebut, Fattah memperkenalkan wanita tersebut kepada Fazura dengan menjelaskan yang wanita tersebut merupakan satu-satu BFF wanita yang dia ada. Fazura kemudian membalas "Ok, we finally meet" dan bergambar bersama.

Wanita tersebut adalah Sharifah Najwa Al Habshee dan mempunyai follower seramai lebih 25K di Instagram. Memang cantik orangnya.

Cantik kan? Hehehe

Okayla, terima kasih baca artikel ini di blog Miss Viral. 

Jangan lupa subscribe atau lawati Youtube Miss Viral (https://www.youtube.com/c/MissViral) untuk lagi video-video menarik!


Reaksi Fazura Bila Jumpa Kawan Baik Perempuan Fattah Amin, Memang Cantik Orangnya! Reaksi Fazura Bila Jumpa Kawan Baik Perempuan Fattah Amin, Memang Cantik Orangnya! Reviewed by Miss Viral TV on March 05, 2018 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.